SELECT people

SELECT people is een professioneel georganiseerd uitzendbureau op basis van franchising. Deze formule combineert zelfstandig ondernemerschap met de voordelen van een grotere organisatie. Onze franchiseondernemers verbinden zich voor langere tijd aan hun markt. Wij streven dan ook naar het opbouwen van duurzame relaties met opdrachtgevers en uitzendkrachten.

SELECT people is nieuw in de markt, maar maakt deel uit van een uitzendorganisatie met 40 jaar ervaring. Deze jarenlange ervaring garandeert de franchisenemer een snelle opstart van een succesvolle zelfstandige uitzendonderneming.

SELECT people - Wie zoeken we?

Je bent aantoonbaar succesvol in de dingen die je aanpakt. Je opereert op managementniveau en weet mensen om je heen voor je te winnen. Een achtergrond in commerciële dienstverlening en/of uitzendbranche is natuurlijk een pré, maar uiteindelijk gaat het om je persoonlijkheid, drive en ondernemerschap. Is er een goede match tussen onze cultuur en jouw manier van zaken doen? Ben jij ook concreet en doelgericht? Ben je gericht op het opbouwen van duurzame relaties met de mensen om je heen? Met je klanten, uitzendkrachten, maar wellicht nog meer met de mensen met wie je samenwerkt? Zet de eerste stap naar jouw eigen zaak en reageer!

SELECT people - Wat bieden wij?

  • Inwerktraject op maat
  • Back-office via SELECT people Services
  • Voorfinanciering van debiteuren
  • Commerciële ondersteuning
  • Gebruik van franchisenetwerk
  • Het regelen van diverse kwaliteitswaarborgen
  • Geen grote investeringen
  • En nog veel meer ...

SELECT peoplebiedt je de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan in je eigen exclusieve regio. Onze formule maakt het mogelijk dat jij je kunt richten op waar je het beste in bent, namelijk het binnenhalen en invullen van vacatures!Wij gaan voor resultaat, doelgericht, zonder franje. Een kwestie van mentaliteit.

Is je interesse gewekt?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de informatie over SELECT people en onze franchisemogelijkheden? Lijkt het je wat om franchisenemer te worden bij SELECT people en een bijdrage te leveren aan het opbouwen van een succesvol uitzendbedrijf? Dan maken we graag kennis met je. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met:

SELECT people Services: Tel. +31 50 318 38 08

Hans Bulthuis: Tel. +31 6 533 243 65

Of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij kijken uit naar je reactie!