SELECT people is onderscheidend in het samenbrengen van mens en werk. Dankzij onze grote kennis van de arbeidsmarkt, aandacht voor innovatie en inzet van IT-middelen bieden wij de juiste oplossing voor ieder arbeidsmarktvraagstuk.

Kwaliteit en efficiency
Onze medewerkers maken het verschil: zij streven altijd naar de perfecte match. Zij luisteren goed en komen met slimme en vaak onverwachte oplossingen. Hun daadkracht, deskundigheid en ondernemersgeest zorgen voor innovatieve, verrassende en vooral ook besparende concepten. Want ons uitgangspunt is: kwaliteit leveren tegen de gunstigste prijs. Wij garanderen efficiency door het optimaliseren van werkprocessen.

One stop shopping
SELECT people is een allround arbeidsmarktdeskundige, thuis in alle sectoren en toonaangevend in zeven branches. Wij bieden antwoorden en oplossingen voor nagenoeg alle personeelsvraagstukken: one stop shopping. Naast uitzenden en detacheren, werven en selecteren wij de beste mensen, geven HR-advies en verzorgen mobiliteitsdiensten. Verder begeleiden wij re-integratietrajecten en outplacement, nemen processen en projecten over en adviseren over diversiteitsmanagement.

Goed opgeleide uitzendkrachten
Wij investeren graag in het opleiden van onze flexwerkers. Bij SELECT people vindt u daarom goed opgeleide, direct inzetbare medewerkers. Op alle niveaus: van laaggeschoold personeel tot professionals op managementniveau.