Het bedrijf waar je gaat werken, begeleidt je en houdt toezicht op je werk. Houd je aan de regels die gelden in het bedrijf, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en werktijden.

Werktijden
In je bevestiging van uitzending staan de werktijden. Kom altijd op tijd. Soms wordt er in het bedrijf ook op zondag of 's nachts gewerkt. Dat kan betekenen dat van jou ook wordt verwacht dat je dan werkt. Voor werken op bijzondere tijden of dagen krijg je een toeslag.

Veilig werken
Het bedrijf waar je gaat werken, moet zorgen voor goede arbeidsomstandigheden, zodat je veilig en gezond kunt werken. Als er veiligheidsrisico's zijn, dan hoor je dat voordat je aan de slag gaat. Veiligheidsvoorschriften moet je altijd opvolgen. Bijvoorbeeld het dragen van veiligheidsschoenen, handschoenen, gehoorbescherming, maar ook op het gebied van hygiëne (handen wassen) en bijvoorbeeld zithouding en rusttijden.

Let op! Je moet je kunnen identificeren op je werkplek. Neem dus altijd je paspoort of Europees identiteitskaart mee.

Uren declareren
Om je correct uit te betalen, moeten we precies weten hoeveel uur je per dag hebt gewerkt. Dit geef je wekelijks aan ons door, via een werkbriefje. De intercedent informeert je over de werkwijze bij jouw opdrachtgever.