Veel gestelde vragen

 
Te allen tijde ben je van harte welkom bij SELECT people. Onze gekwalificeerde medewerkers staan voor je klaar. Je hoeft géén afspraak te maken. Of je een fulltime of een parttime baan zoekt, SELECT people ondersteunt je in deze zoektocht. Persoonlijk inschrijven heeft onze voorkeur, aangezien we dan een persoonlijke intake kunnen houden met je en dieper kunnen ingaan op je wensen.
Een recent CV, geldige legitimatie (paspoort of identiteitskaart) en een bankrekeningnummer.
Na de inschrijving kun je op onze website kijken naar onze vacatureaanbod. Ook kun je de laatste vacatures ontvangen via de email als je je emailadres achterlaat. Het is mogelijk om via de website op een interessante vacature te reageren.
SELECT people is van alle markten thuis. De SELECT people banen zijn vooral afkomstig uit het midden- en kleinbedrijf uit deze regio. Zo hebben we onder andere administratief werk, productiewerk en technisch werk. Echter, ook vacatures op hogere management posities, bijvoorbeeld de functie van interim manager of financial controller worden bij ons aangeboden. De mogelijkheden zijn zeer divers. Sommige vacatures halen niet eens de site of onze etalage, vandaar dat inschrijven altijd belangrijk blijft!
Als je via Select People werkt, kun je ook kans maken op een vast dienstverband.
SELECT people wordt bij uitzenden of bij detachering je werkgever. Wij zorgen ook voor correcte uitbetaling van je loon, etc. Na verloop van tijd bestaat de mogelijkheid om in dienst te treden bij de inlenende partij. Dit gebeurt uiteraard in nauw overleg met ons, het bedrijf en uiteraard met jou.
Wanneer je voor SELECT people gaat werken, krijg je eerst een uitzendovereenkomst in Fase A met een uitzendbeding. Deze uitzendovereenkomst houdt in, dat SELECT people je werkgever wordt. Wij raden iedereen ook aan, alleen te gaan werken indien er een contract fysiek is ondertekend.
De lonen worden elke week op dinsdag verwerkt, mits je de werkbriefjes compleet en afgetekend hebt ingeleverd (uiterlijk op maandag). Je zult dan afhankelijk van je bank of girorekening je geld op donderdag of vrijdag op je rekening hebben staan. Op jouw verzoek kunnen wij ook je loon per 4-weken uitbetalen.
Iedere week krijg je per post een loonstrook thuisgestuurd. Uitzendkrachten die hebben gekozen voor verloning per 4 weken, krijgen de loonstroken vanzelfsprekend per 4 weken toegezonden. De loonstrook heeft dan betrekking op de voorafgaande 4 weken.

Staat je vraag er niet bij? contact